Diensten & tarieven

Tijd voor jezelf!

Eindelijk is het dan zover! Je hebt tijd voor jezelf ingepland! En hoe werkt zo’n massage dan? Het hangt natuurlijk van de massage af, je kunt kiezen voor een behandeling met je kleding aan en zonder olie, maar ook ontspanningsmassages mét olie zit in het assortiment. Welke optie je ook kiest: je ligt op een comfortabele tafel of leunt voorover op een speciale massagestoel. En dit alles onder het genot van een wierookje én ontspannende Tibetaanse klankschalen op de achtergrond. Let the chillness begin!

Hieronder kun je alle diensten vinden die wij aanbieden. En steeds komt er weer een beetje meer ontspanning bij!
Mocht je vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. 

NIEUW! Cupping Therapie

Oorspronkelijk komt Cupping uit de Chinese geneeskunde. Een ander woord voor cupping is ook wel Hijama, refererend naar het Arabische woord voor zuigen. Het woord is zeer terecht gekozen aangezien tijdens deze behandeling je huid vacuüm wordt getrokken. Doordat de huid vacuüm wordt getrokken met behulp van de cups werkt het zeer diep op de spieren en lichaamsweefsels. Op deze manier raken je spieren en huid goed doorbloed wat ervoor zorgt dat je lichaam gemakkelijker afvalstoffen kan verwijderen. De behandeling lijkt in die zin op acupunctuur aangezien het zich focust op de beweging van energie, het bloed en de lichaamsvloeistoffen. De vastgezogen cups zorgen ervoor dat bloed en energie naar de plaats wordt vervoerd waar de pijn zit. Door deze behandeling komt er meer zuurstof en voedingsstoffen in de huidcellen terecht wat de kwaliteit van de huid bevordert. Deze behandeling kan op vele plaatsen van het lichaam plaatsvinden zoals: rug, schouders, benen en billen.

CELLULITE

Naast het behandelen van pijnlijke plekken in het lichaam kan cupping ook helpen bij cellulite. Cellulite is namelijk een afvalophoping die het bindweefsel onder de huid verstoord. De afvalophopingen zorgen voor een soort sinaasappelhuid uiterlijk. Cupping zorgt er voor dat het verwijderen van zowel vocht als vet uit de vetcellen makkelijker wordt voor het lichaam. Daarnaast wordt er door deze behandeling elastine en collageen aangemaakt in de huid die de stevigheid van de huid bevordert. De goede doorbloeding die voortkomt uit de masserende beweging zorgt ervoor dat de aanwezige afvalophoping wordt vermindert en de huid een strakker en steviger uiterlijk krijgt. Je kan door middel van cupping niet cellulite doen verdwijnen, maar de uiterlijke effecten wel enorm verminderen.

Deze behandeling kun je boeken vanaf 25 minuten, afhankelijk van het doel van de behandeling

Prijs 1 euro per minuut

(dit is exclusief reiskosten buiten Zoetermeer)

Walk & Talk

Even een frisse neus halen, je hersenspinsels delen, ruimte in je hoofd creëren en naar het gefluister van je hart leren luisteren.
Klinkt best goed, toch? Ik noem het geen coaching (dat klinkt zo zwaar), maar desalniettemin is de insteek wel reflectie, helderheid in je hoofd creëren, wat tot ontspanning van de geest en het lichaam kan leiden.

 

Prijs 1 euro per minuut

(dit is exclusief reiskosten buiten Zoetermeer)

Evenementen

Uiteraard kan ieder evenement – van een personeelsfeest tot Gaasper Pleasure – wel een flinke dosis ontspanning gebruiken. Wij denken dat iedereen gelukkig wordt van een moment voor zichzelf, een goede massage en (als het mee zit) het geluid van Tibetaanse klankschalen op de achtergrond.

Hoe tof is het als je jouw spiertjes tijdens of na een sportdag heerlijk kunt laten masseren? Of als je de hele dag een pittige teammeeting hebt gehad om daarna even goed het hoofd leeg te maken?

Overal waar de vibe goed is of moet zijn, zijn wij te vinden.  Dus tot snel ;)

Prijs per stoelmasseur
per uur: € 60,00

(exclusief BTW en reiskosten)

Yoga & Massage

Ontspannen Jij organiseert, in samenwerking met De Yogaschuur, ontspanning op locatie. Individueel of in groepsverband. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een damesavond waarbij iedereen én een yogales kan ervaren én heerlijk kan genieten van een stoelmassage. Om de zenheid zo lang mogelijk vast te houden, krijgt iedere deelnemer/deelneemster aan het einde van het evenement een tof tasje met leuke goodies mee naar huis om daar nog even door te chillen.

Vanaf € 50,00 per persoon

(exclusief reiskosten – exacte prijs op aanvraag)

Ontspanning voor bedrijven

Gezondheid binnen organisaties wordt steeds belangrijker voor werkgevers en werknemers. Werkgevers willen de vitaliteit van hun medewerkers bevorderen om zo de arbeidsproductiviteit hoog te houden en de kosten voor ziekteverzuim laag. Werknemers willen vitaal blijven om de kansen op doorstroming te vergroten, maar ook simpelweg om aan het eind van de dag energie over te hebben voor hun gezin, sport of andere activiteiten. Een stoelmassage kan helpen om de vitaliteit van medewerkers te verbeteren. Bedrijven kunnen de stoelmassage – onder bepaalde voorwaarden – onder de werkkostenregeling laten vallen. Dit betekent dat medewerkers de massage betalen vanuit hun bruto loon, wat een besparing oplevert tussen de 36,5% en 52%. Wil je weten wat stoelmassages voor de vitaliteit binnen jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op om een afspraak te maken.

 

Belangrijk als je naar de praktijk komt!

  • Je kunt zowel pinnen, contant, als per Tikkie betalen in de praktijk.
  • Wil je een factuur ontvangen? Vertel het me even, dan stuur ik je deze achteraf per e-mail.
  • Bij afzegging binnen 24 uur of wanneer je niet komt zonder berichtje, zal het totale bedrag in rekening gebracht worden.
WhatsApp chat