Pay It Forward

Mijn (en ook jouw) investering in de toekomst


Geïnspireerd door de film Pay It Forward uit 2000, besloot ik dat als ik ooit ging ondernemen dat winst niet het belangrijkste was. Impact! Dat is wat telt!

En hoe je het ook noemt:

– Pay It Forward
– Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen*
– Gewoon een beetje lief voor elkaar zijn,

Het komt allemaal op hetzelfde neer. En het mooie is: het is echt niet zo moeilijk als het soms misschien lijkt.

Geen idee waar je moet beginnen? Advies nodig over maatschappelijk ondernemen? Of aanhaken bij Ontspannen Jij? Let me know!

Een samenwerking met Ontspannen Jij betekent dat je niet alleen jezelf/collega’s/gasten helpt, maar ook een actieve bijdrage levert die liefdevolle & meer ontspannen wereld. Een win-win voor iedereen!

Manon Zohlandt

Founder, Liefdevol Yoga

Ontspannen Jij steunt met jouw bijdrage de volgende goede doelen:

Omdat alle beetjes helpen, omdat vele kleine druppels liefde één grote oceaan maken, en omdat elke Starfish telt!

? Naast de P van People gaat Ontspannen Jij ook zoveel mogelijk bewust om met de P van Planet. Dit doen wij bijvoorbeeld door eerlijke bedrijfskleding te dragen: eco vriendelijke kleding die op een eerlijke manier voor mens en milieu zijn gemaakt. Ontspannen Jij werkt daarnaast uitsluitend met eerlijke producten uit de natuur. Wat kort gezegd betekent: de massageproducten (zoals de olie) zijn altijd biologisch, niet op dieren getest, en niet schadelijk voor het milieu. 

*MVO staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bedrijven die op een maatschappelijk verantwoorde manier opereren streven niet alleen naar winst (Profit), maar stellen daarnaast ook mens (People) en leefomgeving (Planet) centraal. Zij zijn zich actief bewust van de uitwerking van hun activiteiten op mens, milieu en maatschappij.

note to self

“We make a living by what we get, but we make a life by what we give”

Copyright © 2019 Ontspannen JijPrivacy verklaring | Algemene Voorwaarden|

WhatsApp chat